Workshop werkgeluk
vol inspiratie.

Wat ontzettend leuk dat je nieuwsgierig bent naar de Workshop Werkgeluk en jouw loopbaan positief wilt veranderen. Denk je eens in: praten over verlangens, talenten en wat je drijft in je werk. Verhalen delen, elkaar prikkelen en je laten leiden door je gevoel en intuïtie.

Werkgeluk header

Jouw ontdekkingsreis gaat beginnen

Heb jij weleens momenten dat je twijfelt of je nog wel op de goede plek zit op je werk? Niet meer voelt wat je nu echt wilt. Jezelf kwijtraken in een rol die je denkt te moeten spelen. Maar vind je die stap nemen ook best spannend?

Zou het dan niet heerlijk zijn om … weer lekker in je vel in je werk te zitten. Werk te doen dat jou energie geeft. Dat je raakt! Dat aansluit bij waar jij goed in bent. Waarin jij jezelf kunt zijn.

Kom dan naar de workshop Werkgeluk!

Wat kun je verwachten?

We starten om 9:30 uur en sluiten om 16:30 uur af met een gezellige borrel. Ik werk bewust met een kleine groep, maximaal 6 deelnemers, zodat jij de volle waarde en aandacht krijgt. Het wordt een dag waarin jij actief aan de slag gaat. Inspiratie krijgt, uitgenodigd wordt om echt even stil te staan bij jouw talenten, loopbaanwaarden en wat je drijft in je werk.

Vergroot je werkgeluk!

  • Een hele dag loopbaaninspiratie.
  • Tijd en aandacht voor jezelf.
  • In een kleine groep van maximaal 6 mensen zodat jij de volle waarde en aandacht krijgt.
  • Inzicht in je verlangens, talenten en wat je drijft in je werk.
  • Verhalen delen, samen lachen, herkenning en elkaar prikkelen.
  • Interactieve werkvormen die inspireren, inzicht geven, je raken en je daarmee echt in beweging brengen.
  • Je gevoel en intuïtie als 2 belangrijke gidsen.
  • Alles op een sfeervolle en inspirerende locatie.
  • Inspiratie opdrachten via de mail zodat jij het maximale uit de dag haalt.
  • Verwenmomenten met heerlijke thee, koffie, jus en lekkers en een vers gemaakte lunch.

Mogelijke coachingtrajecten

Individuele coaching

Individuele coaching

Samen aan de slag voor jouw werkplezier. Jouw eigen ontdekkingstocht staat centraal. Na een kennismakingsgesprek en tijdens het traject zal blijken welke thema´s voor jou van belang zijn en waar het accent komt te liggen. Ik geloof in maatwerk.

Ontdek je talent

Ontdek je talent

Door middel van IVY online Talent Assessments krijg jij op een laagdrempelige manier inzicht in je talent, persoonlijkheid, ambities èn je ideale baan.

Teken je toekomst

Teken je Toekomst workshop

Teken je Toekomst geeft je op een creatieve, inspirerende manier inzicht in waar jij naartoe wilt in je baan. En welke veranderingen nodig zijn om je happy in je werk te voelen.

Teamcoaching

Teamcoaching

Teamsessies blijven vaak steken op het niveau van competenties. De onderhuidse irritaties en wensen van het team worden niet uitgesproken. Om als team echt te veranderen moet je dieper gaan.

Op zoek naar een coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling?