Jouw loopbaan en
je ontwikkeling
in de lift.

Coaching is voor mij mensen in beweging krijgen. Mensen inspireren en inzicht laten krijgen in hun drijfveren en talenten. Mensen laten zien waar hun uitdagingen liggen en ontwikkelingsmogelijkheden. Ik geloof dat iedereen talenten heeft. Op het moment dat je je daar bewust van bent en er voor durft te gaan staan, kom je optimaal tot je recht. Het is niet altijd eenvoudig om hierin de juiste balans te vinden. Er is tijd en rust voor nodig om met afstand naar jezelf te kijken. Juist dat kan er in de hectiek van alle dag nog wel eens bij inschieten.

Werkwijze van Caroline

De 4 pijlers voor meer werkgeluk

Tijdens de coaching besteden we aandacht aan 4 belangrijke pijlers voor meer werkgeluk! Zodat jij ontdekt wat jouw talent en drijfveer is, zodat jij met vertrouwen en vanuit mildheid voor jezelf, je volle talent gaat benutten.

Durf jij te gaan staan voor datgene wat jou daadwerkelijk motiveert en echt bij je past? Download de Checklist werkgeluk om te kijken hoe het staat met jouw werkgeluk.

Pijler zelfinzicht

Pijler 1 - Zelfinzicht

 • Wie ben ik?
 • Wat kan ik?
 • Wat wil ik?

Jij zult je op je plek voelen bij Caroline van Gelder Coaching als jij gelooft dat jij zelf regie moet nemen in je loopbaan.

Tijdens de coaching ligt de focus op het vergroten van jouw inzicht. In het laten zien waar jouw uitdagingen liggen en ontwikkelingsmogelijkheden. Als coach reik ik niet de oplossingen aan, maar ik spoor jou aan deze ontdekkingstocht zelf te maken. Dit doe ik door jou de juiste vragen te stellen, opdrachten te geven en goed te luisteren.

Hiermee wordt jouw inzicht in je gedrag, talenten en uitdagingen vergroot. Dit proces, het bevorderen van jouw zelfbewustzijn, is voor mij de kern van het coachen. Vanuit dit inzicht kom je in beweging.

Mijn werkwijze vraagt een zelfreflecterend vermogen en de bereidheid om de confrontatie met alle kanten van jezelf aan te gaan. Dit vraagt inspanning en durf om stil te staan bij het heden, terug te blikken op het verleden en vooruit te kijken naar de toekomst.

Pijler talent

Pijler 2 - Talent

 • Wat zijn mijn talenten en kwaliteiten?
 • Wat zijn mijn interesses en drijfveren?
 • Hoe krijg ik meer voldoening uit mijn werk?

Bevlogen mensen werken vanuit hun passies, talenten, waarden en drijfveren. Het kennen en inzetten van deze talenten is dus een belangrijke voorwaarde voor het ervaren van werkplezier.

Tijdens de coaching krijg jij inzicht in je inspiratiebronnen, talenten en interesses. Je (her)ontdekt jouw sterke kanten en hoe je deze in je werk meer kunt toepassen.

Wanneer je meer taken kunt oppakken die aansluiten bij jouw kwaliteiten, haal je het beste in jezelf naar boven en krijg je veel meer plezier in je werk!

Pijler zelfvertrouwen

Pijler 3 - Zelfvertrouwen

 • Hoe kan ik lef ontwikkelen om meer mijzelf te zijn?
 • Hoe kan ik meer ontspannen en genieten in mijn werk?
 • Hoe kan ik mij meer zelfverzekerd voelen in mijn werk?

Een van de grootste belemmeringen om echt gelukkig te zijn in je werk, heeft te maken met je mindset. Je mindset is een gedachtepatroon die bepaalt hoe je naar jezelf en je kwaliteiten kijkt.

Tijdens de coaching nodig ik je uit om je te verdiepen in jouw persoonlijke geschiedenis en hoe het je heeft gevormd tot wie je nu bent. Je krijgt inzicht in je saboteurs en belemmerende patronen. Als je op weg naar jouw doel af en toe blokkeert is dat niet erg, want in het coachtraject leer je het overwinnen.

Loopbaancoaching
Pijler energie

Pijler 4 - Energie

 • Hoe vind ik de juiste werk-privé balans?
 • Hoe ervaar ik minder stress?
 • Hoe kan ik meer uitdaging in mijn werk krijgen?

Flow is een bijzonder gevoel wanneer je compleet opgaat in je activiteit, waarbij je tijd en omgeving uit het oog verliest. Flow hangt af van de relatie tussen jouw talent en de uitdaging. Uitersten zijn of angst-stress (te veel uitdaging) of juist routine-verveling (te weinig uitdaging).

Tijdens de coaching gaan we op zoek naar jouw flow. De juiste balans tussen de mate waarin jij wordt uitgedaagd en de mate waarin je jouw talenten kwijt kunt in je werk. Jij gaat aan de slag met vragen zoals: Waar krijg ik energie van. Wat doe ik graag, waar ben ik goed in en wat doet ertoe voor mij? En hoe kan ik dit nog beter integreren in mijn werk? Meer flow zorgt voor meer plezier en meer successen in je werk!

Op zoek naar een coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling?