Ervaringen van anderen
met Caroline.

Ben je na het lezen nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we in alle rust stilstaan bij jouw loopbaanvraag en kan ik je meer vertellen over mijn werkwijze.

Werkwijze van Caroline

Wat zeggen anderen over mij?

“Caroline begeleidt je op warme, open en intelligente wijze tijdens je persoonlijke zoektocht naar je eigen drijfveren, gevoelens en talenten. Het heeft me gesterkt in mijn geloof in mezelf en datgene wat ik doe en nog wil bereiken. Ik kijk terug op een coachingstraject waar inzichten, verwonderingen, succesmomentjes en aarzelende eerste stapjes er allemaal mochten zijn.”

 

Leezan, 1-op-1 loopbaancoach traject

line Ervaringen

“Wat de workshop voor mij sterk maakt, is dat hij een goede opbouw heeft van denken naar echte acties, stappen zetten. Ook wordt bij het begin echt even de tijd genomen om te landen. Dat wat er is, mag er zijn. Caroline´s houding is daarbij uitnodigend en rustig.”

 

Marjanne, workshop Werkgeluk

line Ervaringen

“Caroline weet je op je gemak te stellen. Door het stellen van de juiste vragen, maar ook door afwachten waar nodig, is ze bij mij snel tot de kern gekomen. Ik weet nu waarom ik sommige dingen doe zoals ik ze doe. Hierdoor lukt het me beter om mijn grenzen aan te geven en voor mijzelf rust te creëren.”

 

Monique, 1-op-1 loopbaancoach traject

line Ervaringen

“Caroline heeft mij veel geleerd en inzichten gegeven. Dacht dat ik al goed nagedacht had over het een en ander. Mooi niet! Caroline is erin geslaagd om naar boven te brengen wat ik echt belangrijk vind in mijn werk en wat mijn kwaliteiten zijn.”

 

Aswin, workshop Werkgeluk

line Ervaringen

“Caroline heeft mij anders naar mijn eigen wereld leren kijken. Geleerd onder de oppervlakte te kijken en daarbij nieuwe invalshoeken kunnen aanreiken. Tenslotte heeft ze mij gestimuleerd te geloven in mijzelf en daar trots op te zijn. Dit alles met rust, humor, oprechte interesse en onbevooroordeeld. Door de coaching heb ik krachtige keuzes kunnen maken in mijn loopbaan waardoor ik nu meer plezier en energie haal uit mijn werk.”

 

Mirjam, 1-op-1 loopbaancoach traject

line Ervaringen

“Ik vond het coachtraject bij Caroline erg leerzaam en verrassend. Er was veel ruimte voor opdrachten waardoor ik inzicht heb gekregen in mijn eigen gedrag en gedachten. Door de coaching bij Caroline kan ik meer ontspannen en genieten in mijn werk.”

 

Irma, 1-op-1 loopbaancoach traject

line Ervaringen
Reviews

Dit zeggen anderen over Caroline

“Bij Caroline heb je een coach die niet zweverig of wollig is. Maar een coach die de juiste vragen stelt en met rust en zonder oordeel je een spiegel voorhoudt. Ze leert je jezelf (her)ontdekken. Ik weet nu beter wat mijn talenten, drijfveren en interesses zijn. Mijn energielek is weg en ik houd nu ook na mijn werk nog energie over voor mijn gezin.”

 

Petra, 1-op-1 loopbaancoach traject

Op zoek naar een coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling?