Caroline geeft jou
inzicht en inspiratie.

Mijn eigen reis om te durven doen wat mij raakt! Een paar jaar geleden had ik een mooi contract, een verantwoordelijke functie in de zorg en interessante collega’s om mij heen. Toch miste ik iets. Ik merkte dat het werk mij meer energie kostte dan dat het mij opleverde. Ik voelde me onzeker. Soms voelde het alsof ik mijzelf kwijtraakte in een rol die ik dacht te moeten spelen. Mijn vuur en drive doofden langzaam uit. Toen wist ik dat het anders moest!

Over Caroline

Wie is Caroline?

Ik wilde weer plezier hebben in mijn werk, doen waar ik goed in ben. Geraakt worden, mijn energie weer door mijn lijf voelen stromen.

Begin 2016 heb ik de stap genomen om mij volledig op mijn eigen bedrijf te richten. Niet meer in loondienst, maar volledig als zelfstandig ondernemer aan de bak. Spannend? Jazeker, doodeng. Maar het voelde tegelijkertijd zo fijn. Mijn creativiteit en passie voor het coachen kregen weer ruimte. De energie begon te stromen. En belangrijker nog, ik speelde geen rol meer, ik mocht mijzelf laten zien. De mooie dingen, maar ook mijn onzekerheid, mijn kwetsbaarheid. En juist dat maakte mij krachtiger, gaf mij vertrouwen en bracht het plezier terug in mijn werk!

Dat gevoel gun ik jou ook. Ik weet dat het niet makkelijk is. Echt durven doen wat jou raakt. Maar ik weet ook wat het je oplevert. Daarom ga ik heel graag met jou deze reis aan. Of het nu tijdens een intensief 1-op-1 loopbaan coach traject is, een Teken je Toekomst workshop of tijdens 1 van de Loopbaan Inspiratiedagen. Ik kijk uit naar jouw verhaal!

Over Caroline

Caroline is …

  • Professioneel
  • Oprecht
  • Warm
  • Respectvol
  • Zonder oordeel
  • Creatief
  • Motiverend

Caroline´s achtergrond in studie en werk

Caroline heeft 16 jaar ervaring als gedragswetenschapper binnen de gezondheidszorg. Daar is zij verantwoordelijk geweest voor de revalidatie van kinderen met een visuele beperking. Binnen deze functie heeft zij kinderen, ouders en andere professioneel betrokkenen begeleid en gecoacht.

Professionals sterker maken: dat is waar Caroline van Gelder Coaching voor staat. In de benadering van Caroline staat de persoon centraal. Wat bepaalt iemand zijn gedrag? Wat weerhoudt diegene of wat inspireert diegene juist? Wanneer je mensen wilt bewegen, moet je niet alleen stilstaan bij oplossingen aanreiken, maar moet je stilstaan bij de overtuigingen, waarden en drijfveren van diegene. Een coachende benadering. Zelfbewustzijn bevorderen. Daar ligt de kracht en de blijvende winst.

Om professionals nog beter te begeleiden en te coachen heeft Caroline de post-HBO opleiding tot coach voor loopbaan en persoonlijke ontwikkeling gevolgd. In haar werkwijze past Caroline stromingen vanuit o.a. de psychologie en systeemtheorie toe. Als werkvormen en methodiek gebruikt zij met name biografische methodiek, NLP, creatieve methoden, Mindfulness en oplossingsgericht coachen. Om haar kennis en inzetbaarheid op het gebied van coaching te verbreden, heeft zij ook de opleiding tot teamcoach afgerond.

In 2014 heeft Caroline haar eigen bedrijf ‘Caroline van Gelder Coaching’ opgezet. Als zelfstandig loopbaancoach en teamcoach coacht zij met veel bevlogenheid en plezier anderen om zich krachtiger in hun functie en binnen hun team te voelen.

Caroline straalt rust en vertrouwen uit en is oprecht betrokken bij de mensen die zij begeleidt. Ze slaagt erin om een prettige sfeer te creëren, waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Met prikkelende vragen en opdrachten waarin ook ruimte is voor humor, weet zij anderen net een stapje verder te brengen.

Reviews

Dit zeggen anderen over Caroline

“Caroline weet je op je gemak te stellen. Door het stellen van de juiste vragen, maar ook door afwachten waar nodig, is ze bij mij snel tot de kern gekomen. Ik weet nu waarom ik sommige dingen doe zoals ik ze doe. Hierdoor lukt het me beter om mijn grenzen aan te geven en voor mijzelf rust te creëren.”

 

Mirjam, 1-op-1 loopbaancoach traject

Op zoek naar een coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling?