Mijn werkwijze vraagt
om zelfreflecterend
vermogen.

Ik coach met enthousiasme, creativiteit en interesse voor jouw verhaal. Ik durf vragen te stellen en je uit te nodigen tot vertellen. Waarbij ik je uitdaag kritisch naar jezelf te kijken. Altijd met betrokkenheid en respect voor jouw vraag en proces. Ik maak daarbij gebruik van krachtige, grappige, ontroerende, uitdagende, spot-on werkvormen om je inzicht te geven in je eigen gedachten en gedrag.

Werkwijze van Caroline
Opsomming werkwijze

1. Kennismaking

We starten altijd met een gratis (online) kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we in alle rust stilstaan bij jouw loopbaanvraag en kan ik je meer vertellen over mijn werkwijze. Vanuit daar kunnen we bekijken of er een match is tussen jouw vraag en mijn aanbod. Belangrijk is dat we beide een klik voelen om samen aan de slag te gaan. Dit kan zowel met de IVY online Talent Assessments als met individuele begeleiding zijn.

Opsomming werkwijze

2. Samen in gesprek

Het coachtraject bestaat uit een aantal (online) gesprekken. Na het kennismakingsgesprek en tijdens het traject zal blijken welke thema’s voor jou van belang zijn en waar het accent komt te liggen. Ik geloof in maatwerk. Geen quick-fix. We werken in ieder geval 3 tot 5 maanden samen. Jouw eigen ontdekkingstocht staat daarin centraal. Voor de gesprekken ben je van harte welkom op mijn coachlocatie in Dongen. Of maken we gebruik van videobellen.

Opsomming werkwijze

3. Opdrachten

Ik coach met enthousiasme, creativiteit en interesse voor jouw verhaal. Ik durf vragen te stellen en je uit te nodigen tot vertellen. Waarbij ik je uitdaag kritisch naar jezelf te kijken. Altijd met betrokkenheid en respect voor jouw vraag en proces. Ik maak daarbij gebruik van krachtige, creatieve, out-of-the box werkvormen om je inzicht te geven in je eigen gedachten en gedrag. Daarnaast werk ik met huiswerk – reflectieopdrachten zodat je ook buiten de coachgesprekken door actief aan de slag blijft met jouw coachvraag.

Opsomming werkwijze

4. Support & feedback

Je mag me altijd mailen tussen de gesprekken door. Zit je ergens mee, heb je een vraag of wil je gewoon iets delen. Dat kan altijd. Zo blijft de coaching niet beperkt tot losse gesprekken, maar kan er echt duurzame verandering ontstaan.

Op zoek naar een coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling?