Individueel coachen
van jouw loopbaan
en persoonlijke ontwikkeling.

Jij bent een toegewijde, harde werker. Voor collega’s zet je graag een tandje bij. Je hebt een leuke baan. Maar toch knaagt er iets. Soms vraag je je af: “Is dit het nou?”. Je hebt het gevoel dat er meer in je zit. Dat jouw kwaliteiten en talenten niet altijd gezien worden. Herkenbaar?

Werkwijze van Caroline

Doen waar jij goed in bent

Je wilt zinvol werk. Werk waarin jij van betekenis bent. Werken betekent voor jou meer dan alleen geld verdienen. Je wilt van waarde zijn voor jouw klanten en de mensen met wie je werkt. Dat maakt het voor jou de moeite waard om naar je werk te gaan. Maar door de waan van de dag vliegen de weken voorbij. Je hebt het gevoel dat je stilstaat. Al te lang stilstaat.

Je wilt je weer enthousiast voelen en echt genieten van wat je doet. Je voelt het vuurtje in jezelf borrelen. Het verlangen naar een baan waarin jij jezelf kunt zijn. Rust en vrijheid ervaren. Een baan die je uitdaagt. Doen waar jij goed in bent. Jij wilt die stap maken naar meer plezier, energie en voldoening in je werk.

Loopbaancoaching

Vraag jij je weleens af...

  • Zit ik nog wel op de goede plek?
  • Hoe krijg ik meer voldoening uit mijn werk?
  • Hoe kan ik meer lef ontwikkelen om meer mijzelf te zijn?
  • Hoe ervaar ik minder stress?
  • Hoe vind ik de juiste werk-privé balans?
  • Hoe kan ik meer uitdaging in mijn werk krijgen?

Doe jij het werk wat je echt wilt? Heb je vaak het gevoel ‘leeg te lopen’ op je werk? Heb jij veel meer in je dan je nu laat zien? Ik help je graag met individuele loopbaancoaching, een traject van ongeveer 3 tot 5 maanden. Ook kun je bij mij terecht voor online Talent Assessments en verschillende workshops. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Reviews

Dit zeggen anderen over Caroline

“Caroline begeleidt je op warme, open en intelligente wijze tijdens je persoonlijke zoektocht naar je eigen drijfveren, gevoelens en talenten. Het heeft me gesterkt in mijn geloof in mezelf en datgene wat ik doe en nog wil bereiken. Ik kijk terug op een coachingstraject waar inzichten, verwonderingen, succesmomentjes en aarzelende eerste stapjes er allemaal mochten zijn.”

 

Leezan, 1-op-1 loopbaancoach traject

Mogelijke coachingtrajecten

Teamcoaching

Teamcoaching

Teamsessies blijven vaak steken op het niveau van competenties. De onderhuidse irritaties en wensen van het team worden niet uitgesproken. Om als team echt te veranderen moet je dieper gaan.

Ontdek je talent

Ontdek je talent

Door middel van IVY online Talent Assessments krijg jij op een laagdrempelige manier inzicht in je talent, persoonlijkheid, ambities èn je ideale baan.

Teken je toekomst

Teken je Toekomst workshop

Teken je Toekomst geeft je op een creatieve, inspirerende manier inzicht in waar jij naartoe wilt in je baan. En welke veranderingen nodig zijn om je happy in je werk te voelen.

Werkgeluk

Workshop Werkgeluk

Vergroot je werkgeluk! Een dag loopbaaninspiratie met werkvormen die inzicht geven, je raken en je daarmee ècht in beweging brengen.

Op zoek naar een coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling?