Een blog over
coaching.

Lees hieronder mijn verhalen, ervaringen en nieuwtjes op het gebied van loopbaancoaching, teamcoaching en persoonlijke ontwikkeling. Ik hoop dat mijn blogs jou inspireren, raken, herkenning geven of net dat zetje geven om te durven doen wat jou raakt!

Veel leesplezier!

Liefs Caroline

Blog

Blogs vol inspiratie

11 januari 2021

2021 Een nieuw jaar!

De eerste maanden als ondernemer waren niet altijd makkelijk. Veel zaaien. Nieuwe contacten leggen, kopjes thee drinken, mijn oude netwerk aanhalen. Nog meer zaaien. Concreet betekende dit veel uren draaien die zich niet altijd terugverdienden. Althans niet meteen….
5 januari 2021

Loslaten was nog nooit zo makkelijk!

Loslaten was nog nooit zo makkelijk. Wat zou jij willen loslaten? Dat kritische stemmmetje? Die belemmerende gedachte. Onzekerheid. Stress? “Je bent niet je gedachten en gevoelens, maar je hebt ze. En als je ze hebt, kun je ook besluiten om ze los te laten.” Lees hoe de Sedona methode je kan helpen om meer rust te ervaren en je meer ontspannen en blij te laten voelen.
1 september 2020

Loopbaancoaching is geen quick fix!

Ik ben coach en geen trainer. Als coach reik ik niet de oplossingen aan, maar ik spoor mijn klant aan deze ontdekkingstocht zelf te maken. Dit doe ik met creatieve opdrachten, prikkelende vragen, zonder oordeel èn met zachte toon.
1 september 2020

“Ik heb de baan,” schreef ze

"Ik heb de baan," schreef ze. De trots is voelbaar door de mail heen. Ik glunder. Wat gun ik het haar. En wat een heerlijk bericht van mijn klant om de week mee te starten.
4 januari 2019

Bye bye 2018!

Het jaar 2018 was voor mij een bijzonder jaar. Een jaar waarin Caroline van Gelder Coaching verder vorm mocht krijgen. Met nieuwe ontmoetingen, waardevolle coachtrajecten en een nieuwe workshop. 2018 stond daarmee in het teken van SAMENWERKEN, maar ook van BEZINNEN.
20 september 2018

Teken je Toekomst!

Het is donker. Het huis is stil. Eigenlijk het tijdstip om nu naar bed te gaan. Maar stiekem vind ik dit moment, het moment dat de nacht aanbreekt en het buiten steeds stiller wordt, het heerlijkst om te schrijven. Jou te schrijven.

Op zoek naar een coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling?