Coaching voor
organisaties.

Gedoe in je team? Heb jij een team dat ondanks een flinke dosis kennis en vaardigheden niet lekker loopt? Waarbij het gevoel van samen ver te zoeken is? Wil jij het gedoe in je team nu eens echt aanpakken? Caroline van Gelder Coaching kan je daarbij helpen.

Teamsessies blijven vaak steken op het niveau van vaardigheden en competenties. De onderhuidse irritaties en wensen van het team worden niet uitgesproken. Om als team echt te veranderen is het essentieel om een paar niveaus dieper te gaan. Bewustwording en zelf ervaren zijn hierin de sleutelwoorden.

Teamcoaching

Teamcoaching bij Caroline van Gelder Coaching

De eerste stap is terug naar de basis. De basis van vertrouwen en kwetsbaar mogen zijn. Mijn rol als teamcoach hierbij is een veilige sfeer creëren, spiegelen, vragen stellen en interventies plegen. Alleen vanuit die kwetsbaarheid kan het team op ontdekkingstocht. Aan de hand van actieve opdrachten letterlijk in beweging komen. Pas door het te ervaren, wordt het eigen en komt het team in beweging. Als coach zeg ik niet hoe het team zijn werk moet doen. Ik begeleid de teamleden om met elkaar die ontdekkingstocht te maken. Alles in een veilige sfeer waarbij relativering en humor zeker niet ontbreken.

Teamcoaching

Hoe ik je help…

Wil jij met je team een blijvende verandering, dan vraagt dit bereidheid en openheid van het hele team. Niet de makkelijkste weg, maar wel de sleutel tot een blijvend succesvol team.

Met de IVY Teamfit analyses krijgt jouw team ….

  • Bewustwording op individueel niveau en teamniveau.
  • Inzicht in de persoonlijke kwaliteiten en valkuilen.
  • Inzicht in de kansen voor het team. Welk talent is aanwezig?
  • Inzicht in de valkuilen. Waar schuurt het en waar zit de blinde vlek?

Een workshop, inspiratiedag of behoefte aan een intensiever traject waarin ik met jullie meeloop? Neem contact op voor de mogelijkheden op maat, meer informatie of interesse in een vrijblijvend gesprek.

Resultaat

  • Meer creativiteit
  • Meer productiviteit
  • Meer klanttevredenheid
Reviews

Dit zeggen anderen over Caroline

“Caroline begeleidt je op warme, open en intelligente wijze tijdens je persoonlijke zoektocht naar je eigen drijfveren, gevoelens en talenten. Het heeft me gesterkt in mijn geloof in mezelf en datgene wat ik doe en nog wil bereiken. Ik kijk terug op een coachingstraject waar inzichten, verwonderingen, succesmomentjes en aarzelende eerste stapjes er allemaal mochten zijn.”

 

Leezan, 1-op-1 loopbaancoach traject

Mogelijke coachingtrajecten

Individuele coaching

Individuele coaching

Samen aan de slag voor jouw werkplezier. Jouw eigen ontdekkingstocht staat hierin centraal. Na een kennismakingsgesprek en tijdens het traject zal blijken welke thema´s voor jou van belang zijn en waar het accent komt te liggen. Ik geloof in maatwerk.

Ontdek je talent

Ontdek je talent

Door middel van IVY online Talent Assessments krijg jij op een laagdrempelige manier inzicht in je talent, persoonlijkheid, ambities èn je ideale baan.

Teken je toekomst

Teken je Toekomst workshop

Teken je Toekomst geeft je op een creatieve, inspirerende manier inzicht in waar jij naartoe wilt in je baan. En welke veranderingen nodig zijn om je happy in je werk te voelen.

Werkgeluk

Workshop Werkgeluk

Vergroot je werkgeluk! Een dag loopbaaninspiratie met werkvormen die inzicht geven, je raken en je daarmee ècht in beweging brengen.

Op zoek naar een coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling?